Trade Rush

Ik ging terug naar een paar USD / CHF de handel op TradeRush deze dinsdag (27 augustus 2013), zoals dat actief geeft mij de beste uitbetaling ik kan vinden op standaard hoog / laag-opties. Zoals de titel van dit artikel suggereert, vertrouwde ik zwaar http://www.optiesonline.com/ op draaipunten in mijn handel vandaag en een aantal van deze niveaus werden op USD / CHF bezocht. Ze doen echt werken als sterke leidende functies in mijn handel door te helpen bepalen waar prijs zou kunnen gaan en potentieel omkeren of tonen enkele soort gevoeligheid althans.

Mijn eerste handel kwam neer op de 0,92132 support 1 niveau. Deze prijs fungeerde als ondersteuning net na 01:00 EST en ik verwacht dat het waarschijnlijk weer zou houden als prijsactie andere bounce moet ondersteunen. Op de re-touch op de 1:50 kandelaar, prijs stuiterde en vormden een lange doji candle, dat is vaak een indicatie van de markt besluiteloosheid en dus potentiële reversal. Daarom nam ik een call-optie op de aanraking van 0,92132 op 01:55 http://www.optiesonline.com/optie24/ kaars. Omdat dit was TradeRush, ik was met behulp van 15 minuten opties hier, dus deze handel op de 2:10 kaars gesloten (dat wil zeggen, begint om 02:10, eindigt om 02:15), en geliquideerd als een zes-pip winnaar.

 

De retracement van de bounce off ondersteunen 1 ging voor ongeveer zeven pitten. Dat lijkt niet veel, maar in zo’n lage volatiliteit periode, een zeven-pip rebound was goed genoeg om terug te handelen in verschillende recente gebieden van de kleine weerstand.

Als gevolg hiervan, gezien de retracement was voldoende sterk, bleef ik steun 1 te houden als een gebied op de oproep van opties te overwegen voor de toekomst. Company Website En ja hoor, op de 2:20 kaars, prijs geraakt en afgewezen 0,92132 weer en het opzetten van een call-optie op het aanraakscherm van het niveau op 02:25 kaars. Deze handel ging door een veel drama en gingen beide manieren vele malen. Het viel door meteen, voordat wicking back-up en sloot op 0,92132. Het viel weer hard op de 2:30 kaars, zag een sterke bounce op 02:35, voordat enige tijd ITM op de laatste kaars voor het verliezen van ongeveer twee pitten.

 

Voor iets meer dan een periode van een half uur vanaf de 3:45 kandelaar, prijs kende een grote onverwachte daling voordat het omkeren van rond 04:00 EST en het oppakken van veertig pips in ongeveer twintig minuten. Er was geen nieuws op dit website moment buiten de Duitse IFO-enquête gegevens op 04:00 (economisch sentiment index), maar dat is een heel klein evenement en niet genoeg om de markt te bewerkstelligen op die manier, en de actie begon voordat het, ongeacht. Ik controleerde andere paren om te zien welke valuta leek de ene getroffen zijn. De EUR / USD en EUR / JPY zowel daalde met ongeveer vijftig pitten. Een zeer USD-heavy pair, zoals de USD / CAD steeg slechts ongeveer twaalf pitten. Zo duidelijk was het waarschijnlijk een aantal Europese banken waarschijnlijk dumping euro voor Europese markt uur en het effect van de hier transactie werd gevoeld in heel de forex markt gezien het allemaal met elkaar verweven en gecorreleerd aan wisselende mate. Het is zeldzaam dat zoiets gebeurt, maar gelukkig was ik niet in een binaire handel op dit moment.

Zodra de markt eindelijk begonnen nivellering, begon ik gericht put-opties op het dagelijkse draaipunt van 0,92293 en callopties terug naar beneden bij de 0,92132 support 1 niveau. Een lijn van de weerstand deed formulier rond 0,92233 direct om 04:30 EST en het was verleidelijk om een put-optie daar neemt. Maar het besef dat de trend was en had veel van de recente opwaartse momentum te zien, in aanvulling op het feit dat een test van de dagelijkse spil waarschijnlijk leek, heb ik besloten tegen een put-optie. Het uiteindelijk bleek een goede beslissing te zijn.

De markt kwam minder dan een pip verlegen van het testen van de dagelijkse spil alvorens terug naar support 1 (0,92132).Tegen de tijd dat de prijs hit ondersteuning 1, de markt patroon leek een schending van 0,92132 suggereren. Echter, alleen door te kijken naar de grafiek het leek niet als de markt van de energie om veel van iets te doen gehad. Zodra het deed raken 0,92132 op 06:10 kaars, dan belandt in het niveau van ongeveer vier pitten op de volgende kaars alvorens opnieuw aan te raken op de 6:20. Gezien ik was alleen op zoek naar ongeveer vijf minuten optiesonline handel op dit punt heb ik besloten om in te krijgen voor een korte bounce. Dus nam ik een call-optie op 0,92132 voor de derde keer vandaag en hadden een twee-pip winnaar door expiratie.

 

Prijs deed open en sluiten onder support 1 op de 6:40 kaars, en hoewel ik verwachte prijs blijven dalen, bleef het verrassend drijfvermogen en bracht het grootste deel van de komende twee uur, variërend back-up tussen de drager 1 en de dagelijkse pivot. De USD / CHF Wel, uiteindelijk onder haar steun 3 lijn voor de dag na het afwerpen van meer dan veertig pips in de buurt van de Amerikaanse markt geopend.

 

Maar over het algemeen was ik 2/3 ITM vandaag en ik kan altijd blij met een dag als dat. En, natuurlijk, geen fancy strategie technieken werden toegepast. Dit was één van die dagen waar geen echte steun of weerstand netjes opgezet alleen van de prijs actie of de prijs geschiedenis alleen. Maar ik was in staat om de scharnierpunten gebruiken om me een beter idee van waar de markt zou kunnen gaan gaan en wat er kan gebeuren als het er komt geven. Om die reden, ik geloof sterk dat de draaipunten zijn waarschijnlijk de meest effectieve binaire opties indicator voor de korte termijn / intraday-handel, althans voor degenen die graag een beroep doen op steun en weerstand als de algemene basis van hun handel.